GIOVANNIVONS.COM

Giovanni

Giovanni

HET BELANG VAN EEN WEBSITE

Waarom heb je als ondernemer eigenlijk een website nodig?

dat is een vraag die ik vaak hoor, en ook graag uitleg over geef. Vanuit mijn perspectief is het natuurlijk makkelijk te begrijpen. Het is de service en het product die ik verkoop, en ik weet hoeveel waarde het kan brengen aan een bedrijf. Mits dit goed is uitgevoerd natuurlijk.

Het verschil tussen een website van €200,- en een website van €3000,- of zelfs €10.000,- is niet alleen het visuele ontwerp. Bij een website in een hogere prijsklasse wordt voor een groter deel betaald voor het advies, de service en alle andere belangrijke aspecten zoals SEO, Hiërarchie, Copywrite, afbeeldingen, animatie en video.

Hoe kun je weten of een website waarde zal geven aan jouw bedrijf ?

Ten eerste, de vindbaarheid op google is onmisbaar in deze tijden. Als mensen op zoek zijn naar jouw product in jouw regio, zullen ze altijd eerst op google zoeken naar de dichtstbijzijnde of best aangewezen winkel. Sta je hier niet tussen, dan heb je eigenlijk al verloren. De kunst is hierin om effectief gebruik te maken van Search Engine Optimalisatie, maar vooral door in elk geval aanwezig te zijn op het internet. Kortom in welke branche je ook zit, een website geeft een enorme hoeveelheid waarde in het opzicht van vindbaarheid.

Ook kun je met een website een duidelijk beeld schetsen van jouw bedrijf, een verhaal vertellen en mensen informeren over jouw product en je hebt een plek waar mensen terecht kunnen voor jouw contant gegevens.

Vul dit aan met een geoptimaliseerde Google mijn bedrijfspagina, het gebruik van Social media en marketing. En je bent niet meer van de kaart te vegen.

Tot slot.

Ik begrijp dat, vanuit het perspectief van kleine ondernemers het een grote investering kan zijn. Ook kan ik natuurlijk zeggen dat niet iedereen een website nodig heeft, afhankelijk van de plek waar zij zich bevinden in de onderneming. Wat ik wel kan adviseren is dat als het kapitaal er is je het beste uit je bedrijf wilt halen je het beste kunt investeren in het op de kaart zetten van jouw bedrijf op het internet. Of dit met een website is, marketing of betaald adverteren dat maakt niet uit. Maar we leven nu in een tijd waar het cruciaal is om digitale aandacht te hebben om te overleven of, te groeien op grote schaal. Het beste blijft om een goede website te hebben, social media te gebruiken om mensen naar jouw website te krijgen én het adverteren van jouw service, dienst of product op grote schaal.

 

DEEL DEZE POST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email