GIOVANNIVONS.COM

Giovanni

Giovanni

EEN KLEINE INTRODUCTIE

Tijd om mezelf voor te stellen

Hoi, welkom op mijn blog. Ik ben Giovanni Vons en ik ben 23 jaar. Ik woon in Zeeland te Axel.

Ik ben deze blog begonnen omdat ik mijn perspectief wou delen over diverse onderwerpen. Naast het feit dat ik beginnend ondernemer ben in Media, heb ik hiervoor altijd in de keuken gewerkt. Hier heb ik veel aan te danken zoals de workethic die ik daar heb opgebouwd, diciplines en structuur. Naast deze onderwerpen is ook de interesse naar leiderschap en de bijkomende psychologie gaan ontwikkelen.

Ik neem je mee in mijn verhaal, hoe ik als kok op het idee ben gekomen om te gaan ondernemen. Waarom ik ooit kok ben geworden en wat mijn plannen voor de toekomst zijn. Maar vooral wat ik daarvoor doe, wat vooral niet en eigenlijk alles wat ik wil delen in de hoop dat ik waarde kan geven aan de gene die heet leest.

Waarover ga ik schrijven? En waarom?

De interesse in ondernemen, media en zelfontwikkeling zullen de grootste hoofdstukken zijn in de komende periode. Waarvan zelfontwikkeling waarschijnlijk het grootste onderwerp zal zijn. Op dit huidige moment ben ik elke dag in focus  op pro-activiteit aangezien dit de basis is die je mee neemt richting ( in mijn geval ) toekomstige werknemers, maar ook vrienden en familie.

Een voorbeeld zijn voor mijzelf, en daarna met een stabiele basis andere mensen goed beïnvloeden. Elke dag groei ik weer een beetje meer, en hoe ik dat doe zal ik verklaren in mijn blogs.

Alles wat ik zeg zijn mijn ervaringen, hoe ik deze beleef en wat werkt voor MIJ.

Alles waar ik over schijf in mijn blogs, is mijn perspectief. Dit is een kleine disclaimer, maar ook wil ik daarmee zeggen dat je ondanks alle informatie eerst moet redeneren of je deze zelf kunt toepassen. Aangezien ieders leven heel divers is, hoeft wat ik doe niet van toepassing te zijn op jouw manier van leven.

Het is goed dat je informatie meekrijgt van iemand anders, en dit kan hele goede invloeden hebben in je leven. Maar zie zelf toe te passen wat bij jou past, niks is static en er zijn veel dingen die niet van toepassing kunnen zijn in de manier waarop jij jouw leven wilt leven. Dankjewel voor het bezoeken van mijn blog, veel lees plezier en ik hoop dat ik je kan inspireren. 

-Gio

DEEL DEZE POST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email